Recenzie onestă Broker VT Markets Australia

VT Markets a fost fondată în 2016 în Sydney, Australia. VT Markets este o marcă comercială a Vantage Group, un grup de companii autorizate și reglementate de Autoritatea Monetară din Insulele Cayman (CIMA) pentru serviciile furnizate de www.vtmarkets.com și Comisia Australiană pentru Valori Mobiliare și Investiții (ASIC) pentru serviciile furnizate.

Cu VT Markets, puteți tranzacționa cu peste 230 de instrumente financiare CFD care acoperă Forex, indici, energie, metale prețioase, mărfuri soft, acțiuni din SUA, acțiuni HK, toate prin intermediul platformelor de tranzacționare MetaTrader 4 și MetaTrader 5 populare la nivel global pentru web și computer. .

De asemenea, puteți alege dintre două tipuri de conturi numite Cont STP Standard și Cont ECN brut. Contul standard STP oferă tranzacționare fără comisioane, cu spread-uri puțin mai mari, în timp ce contul Raw ECN se bazează pe comisioane, dar are spread-uri mai mici. 

Sunt disponibile și conturi demo și islamice.

Există diverse metode de finanțare fără taxe disponibile, inclusiv prin card de debit/credit, transfer bancar, Skrill, Neteller, Fasapay, Criptomonedă și multe altele. 

De asemenea, utilizatorii înregistrați la entitatea CIMA pot beneficia de Bonusul de bun venit de 50% și Bonusul de redepunere de 20%.

Utilizatorii pot accesa, de asemenea, instrumentele ProTrader din Trading Central, care includ Market Buzz, Idei recomandate, Vizualizări analiștilor și multe altele, cu un cont finanțat de minim 1.000 USD. De asemenea, este disponibil asistență pentru clienți multilingvă 24/5 prin e-mail, chat live și serviciu de apel invers.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *