Cum funcționează un Expert Advisor (Robot de Trading)?

Un Expert Advisor este un software care trebuie instalat pe platforma de tranzacționare utilizată (de ex. MetaTrader 4): Ulterior robotul de tranzacționare analizează piețele prin propriile sale instrumente tehnice (indicatori, oscilatoare, etc) și efectuează operațiuni de tranzacționare în conformitate cu strategia stabilită în codul dumneavoastră.
După ce parametrii doriți au fost stabiliți în cadrul unui Expert Advisor, acest lucru automatizează operațiunile pe piețele financiare, operând zi și noapte în numele comerciantului și respectând limitele de pierdere și de profit stabilite, cum ar fi nivelurile Take Profit sau STOP Loss.

15 Best Expert Advisor Brokers 2022 - Comparebrokers.co

ROLUL TRADERULUI

Tranzacționarea automată a fost creată pentru a îmbunătăți viața comerciantului și a-i permite să opereze pe piețe într-un mod inteligent și automatizat, dar acest lucru nu înseamnă că comerciantul poate scăpa complet de ceea ce se întâmplă în contul său de tranzacționare
Este întotdeauna la latitudinea utilizatorului o sarcină fundamentală de monitorizare, control și întreținere a sistemului de tranzacționare, precum și sarcină de intervenție în cazul unor evenimente excepționale care pot afecta contului de tranzacționare.
Interacțiunea dintre inteligența umană și inteligența algoritmică este cea mai bună soluție pentru a fi profitabil pe termen lung pe piețele financiare.

AUTOTRADING ȘI LIBERTATEA FINANCIARĂ

Cei mai mulți dintre cei care se apropie de lumea tranzacționarii online, cultiva visul de o zi fiind capabil de a realiza așa-numita libertate financiară, și anume independența economică de la locul de muncă prin surse automate de venit. A fi un Trader Algoritmic este o profesie si mai puțin complexă și stresantă decât altele.
În acest sens, soluția reală este Trading Automat si Expert Advisor Studio care vă permite să creați un venit pasiv independent de veniturile din munca sau activitatea profesională: În acest fel libertatea financiară nu mai este un vis, ci un proiect de a lucra la el.

Libertate financiară - Daniel Tănase

CUM ALEGI UN EXPERT ADVISOR?

În întreaga lume există o gamă largă de sisteme de tranzacționare automate: Cu toate acestea, rămâne dificil de a alege un produs de încredere, care se potrivește capacității dumneavoastră. La alegerea unei strategii automate, există mulți factori care trebuie luați în considerare cu atenție, printre care:

• Fiabilitatea și competența celor care o programează și o distribuie
• Testele istorice efectuate, metodele de execuție și rezultatele
• Rezultatele contului real sau DEMO și stabilitatea în timp
• Serviciul de asistență furnizat
• Nivel de cunoștințe necesar pentru utilizarea sistemului de tranzacționare

Tranzacționare automată te asteaptă!
Crează-ti de la 0 fără experiență in programare propria Strategie AUTOMATĂ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *