Introducere Expert Advisor Studio prezentare VIDEO generală! Ghidul utilizatorului subtitrare română

Expert Advisor Studio este un instrument online unic pe care îl folosim pentru a crea strategiile noastre de tranzacționare.

Acesta vă va ajuta să generați consilieri de încredere experți, cunoscuți sub numele de roboți, foarte rapid și foarte ușor. Apoi le puteți adăuga pe platformele Meta Trader 4 sau Meta Trader 5. Nu este nevoie să știți să programați, deoarece Expert Advisor Studio face toată munca grea pentru dvs.

Un algoritm forex si crypto avansat de backtesting reprezintă codul programului. Este similar cu testerul de strategie în Meta Trader, dar este mult mai rapid. De fapt, programul este atât de rapid încât este capabil să creeze și să backtesting strategii automat. Cu generatorul, comercianții pot crea și testa strategii în mod automat, iar cele mai bune strategii sunt apoi stocate în secțiunea de colectare.

Puteți edita strategiile generate în editor, iar acolo puteți revizui indicatorii și parametrii strategiei. Apoi le puteți exporta ca Expert Advisors la Meta Trader 4 sau Meta Trader 5.

Generatorul împinge apoi automat cele mai profitabile strategii pe care le găsește în colecție. Puteți aranja strategiile acumulate prin parametri statistici specifici, adăugând criterii de validare. După aceea, puteți muta oricare dintre strategiile la editor pentru revizuire sau export.

De asemenea, aveți opțiunea de a exporta întreaga colecție, de a o revalida și de a o folosi într-o etapă ulterioară. Secțiunea instrumente de strategie cuprinde 4 tipuri de instrumente. Primul este editarea și revizuirea. Acesta este editorul de strategie pe care îl puteți utiliza pentru a revizui și edita manual strategiile.

Următorul este Optimizarea, iar aceasta cuprinde Optimizatorul, Normalizatorul și Walk Forward.

Aceste instrumente ajută comercianții să optimizeze și să valideze strategiile.

Următorul este instrumentul de testare a robusteții, iar acesta cuprinde Monte Carlo, multi-Market și monitorul din afara eșantionului.

Acestea sunt instrumente de evaluare a robusteții strategiilor fără modificări. Și, în sfârșit, avem raportul. Raportul ne arată statisticile complete de backtesting, tabele și diagrame.

Reprezintă comportamentul și performanța strategiei într-un mod foarte vizual. Revenind la editor, puteți crea și modifica strategiile cu indicatorii de setare și parametrii la alegere atunci când editați o strategie, Expert Advisor Studio calculează backtest pe baza datelor istorice.

Apoi afișează statisticile contului și ilustrează liniile de echilibru și de capital din diagramă, după cum puteți vedea aici. Procesul de backtest este atât de rapid încât vă puteți modifica strategiile în timp ce vă uitați la diagramă.

Când descoperiți o strategie care vi se potrivește cel mai mult, o puteți exporta ca expert Advisor cu un singur clic. Ceea ce face Expert Advisor Studio un program unic este că vă permite să exportați consilierii dvs. De experți direct la Meta Trader. Deoarece utilizează numai indicatori standard Meta Trader, acest lucru face foarte ușor să le aplicați în Meta Trader 4 sau Meta Trader 5 sau să le încărcați într-un VPS.